7 februari – Ademcirkel

Tijdens de ademcirkel op vrijdag 7 februari zorgen Founding Member Sabine Wensink en collega Philippe Declemy voor de veilige setting die nodig is om écht contact te maken met je lichaam, je gevoelens en emoties. Wanneer je dit doet kan het soms zelfs resulteren in het hebben van een spirituele ervaring.

Een ademsessie kan een erg mooie, indrukwekkende en bevrijdende ervaring zijn. Voor je lichaam, geest en ziel. Voel je ook welkom er met een intentie in te gaan. Bijvoorbeeld: ‘Ik wil me vrijer voelen in mijn lichaam.’ of ‘Ik wil meer vertrouwen krijgen op het pad dat ik bewandel.’ Wat je wens of intentie ook is, je kan hem altijd meenemen de ademsessie in!

Heb je interesse? Stuur Sabine dan een e-mail via info@studioliefde.nl of bel of what’s app haar via 06-16100412 voor meer informatie.

Meer info vind je ook in dit blog dat Sabine plaatste op ons blogplatform.

Zou je zelf ook graag aanbod bij ons willen plaatsen, blogs willen schrijven en onderdeel willen zijn van deze retegave community met toffe events, workshops en leerwegen? Meld je dan aan via onderstaande knop.

Ik sluit aan!