Agenda

Hier kun je zien wat er de komende tijd allemaal te doen is. Wil je zelf iets toevoegen aan de agenda, laat het weten!

18 juli – Donderdagavondleerweg #3

Data, tijd en locatie van alle bijeenkomsten: 4, 11, 18 en 25 juli en 1 en 8 augustus, van 19:00 uur tot 22:00 uur, op de Neptunusstraat 76 (Kind aan Zee) in Den Haag.

17 juli – Live Broadcast #11

Woensdagavond om 20:00 uur zullen René en ik weer live te zien zijn via een Facebook Live. Via deze link (word geactiveerd zodra de Stream is ingepland) kun je op onze Facebookpagina meekijken. Na afloop zetten we de Livestream ook op de site.

Elke zaterdag – Tai Chi met Hetty

Hetty Mouyal is de Tai Chi docent van Sander. Zij geeft al meer dan dertig jaar Tai Chi les binnen de Golden Flower Tai Chi school in Den Haag. Aan het begin van elke zomer geeft zij een serie gratis introductielessen aan de Alberdink Thijmstraat in Den Haag (zie hier de locatie – het is in het park achter het vijvertje).

De lessen zijn op elke zaterdag van 10:30 uur tot 12:00 uur. Koffie en thee inbegrepen! De eerste les start aanstaande zaterdag 15 juni. Wees welkom! Meer info in dit blog.

Volkskrantartikel

Tijdens de tweede leerweg van de School voor Eenzijn deed een journalist van de Volkskrant mee als deelnemer. Dit was onderdeel van haar (deels persoonlijke) zoektocht naar wat eenzaamheid is. Lees hier het artikel