Beklim de ladder

Beklim de ladder
Schoolnieuws #86

Hoi Schoolvolger,

Gisteren was de vierde online bijeenkomst van de lopende groep die Unlock, Open up! volgt. En dat is voor mij altijd de sessie waar ik het meest naar uitkijk.

Tijdens sessie vier doen we de zogenaamde ‘ladderoefening’. Dat is ons trainingsinstrument waarin voor jou als individuele deelnemer alles bij elkaar komt.

Je ervaart daar hoe je er via de rationele weg achter komt welke patronen je blokkeren. En je beleeft ook hoe leven vanuit een lichter perspectief die patronen doet verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Ook deze keer gaven de deelnemers zichzelf weer inzichten die ze eraan herinnerde dat alles begint met verbondenheid met jezelf.

Wat het voor mij interessant maakt is dat ik die ladder samen met onze deelnemers mag beklimmen. Niet erboven hangend om ze naar boven te trekken, niet duwend van onderaf. Nee, samen klimmend naast elkaar. En dat levert mij ook telkens weer een nieuwe ervaring op. Dat is iets om heel dankbaar voor te zijn en dat ben ik dan ook volop!

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Unlock, Open up! en het Jaarprogramma

Zoals heel onderwijsland, zitten wij ook midden in het Schooljaar. De Kleine Leerweg Unlock, Open up! is volop in sessie en de Grote Leerweg – ons jaarprogramma – gaat over anderhalve week van start.

Unlock, Open up! is een fantastisch beginpunt om de filosofie van de School te leren kennen. Het brengt je de basisbeginselen bij van uit je hoofd komen en met meer rust in het leven staan.

Het jaarprogramma laat je ervaren dat het daar niet bij hoeft te blijven. Je zorgt er door onze lessen zelf voor dat je niet het zoveelste trainingstrucje langzaam weer zal vergeten. Integendeel, je stuurt jezelf op reis om je oude en nieuwe doelen in de beste versie van jezelf te behalen.

Een nieuwe Unlock, Open up! staat gepland voor eind maart. Tijd genoeg nog dus om je aan te melden!

Heb je de Kleine Leerweg al gevolgd en wil je meedoen met het jaarprogramma? Op zaterdag 3 april starten we met een kennismaking met je reisgenoten. Je kan er dus nog net op tijd bij zijn. Maar geen zorgen, we starten regelmatig nieuwe groepen.

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod? Of wil je vrijblijvend even kennismaken?

Maak dan een belafspraak via de knop hieronder voor een gratis persoonlijk groeigesprek!

Belafspraak inplannen

Mindshift – Blog van Sander

In zijn nieuwste blog geeft Sander een nieuw inkijkje in hoe we de School voor Eenzijn draaiende houden. En en passant legt hij bloot hoe zelfs daarin de kracht van verbinding schuilt!
“Ik wist al dat ik er gewoon mag zijn en dat de betekenis hiervan vele persoonlijke voordelen oplevert. Ik wist ook dat ik van hieruit er optimaal voor anderen kan zijn, zonder dat mijn Ego hierbij in de weg zit.

Maar toch miste ik nog teveel het vertrouwen om mensen bij de hand te nemen. Bang dat ze zich niet zouden herkennen in mijn verhaal en daardoor bang voor afwijzing. En nu begrijp ik hoe dit komt.”

Klik op de knop onder dit bericht om de hele blog te lezen.

Mindshift – Blog van Sander

Een volgend tipje van een toekomstige sluier

‘Een tipje van een toekomstige sluier’. Een vage titel voor een vaag bericht… Vanaf nu zullen we je stukje bij beetje inlichten over een fantastisch nieuw aanbod van de School voor Eenzijn!

Ok, voor degenen die het nog niet doorhadden: de illustratie boven dit bericht is een vlag. Dat maakt het googelen om erachter te komen waarvan wellicht iets makkelijker.

En ja, je raadt het al, de oplossing van dat raadsel is in meerdere opzichten een bestemming.

Heb je een vermoeden en voel je wat enthousiasme opborrelen? Laat het ons weten en wellicht vertellen we jou persoonlijk alvast wat meer…

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.