Onze Founding Member campagne is los!

De School voor Eenzijn, de beweging voor échte verbinding, is officieel out-in-the-open. Na een intensief traject van opbouw en creëren, zijn we klaar om samen met jullie de wereld weer met elkaar te verbinden zodat eenzaamheid van binnen uit wordt opgelost.

In de komende periode kan je Founding Member van de School voor Eenzijn worden. Je bouwt dan mee aan de organisatie en bent een jaar lang lid van onze community: een gemeenschap van gelijkgestemden, die samen met ons vinden dat we actief de verbinding met elkaar moeten opzoeken. Zo krijgen we negatieve gevoelens zoals eenzaamheid uit de wereld. Samen bouwen we de School en houden we hem in stand.

Je kunt als Founding Member gebruik maken van ons besloten blogplatform en hebt exclusief toegang tot continu vernieuwend aanbod van ons en onze leden. Ook verschijnen er regelmatig boeiende artikelen van inspirerende schrijvers over onderwerpen die raken aan het thema Eenzijn. Natuurlijk hopen we ook dat je zelf iets bij te dragen hebt rondom het thema Eenzijn en we bieden iedereen daar dan ook volop de kans voor. Klik onderaan het bericht om je aan te melden als Founding Member.

Tijdens de campagne heb je bovendien de kans om je zeer voordelig in te schrijven voor de basisleerweg Eenzijn. In dit traject nemen we je mee op het pad naar Eenzijn en weg van negatieve gevoelens als eenzaamheid. Prikkelend en inspirerend voor iedereen, of je je nu eenzaam voelt of prima in je vel zit. In de actieperiode kan je je inschrijven voor de leerweg voor het symbolische bedrag van 100 euro, i.p.v. 400 euro. Klik hier om te zien wat de leerweg precies inhoudt.

Als we straks een mooie, grote groep Founding Members hebben, dan laten we dat natuurlijk niet stilletjes passeren. Hou deze site in de gaten, want vanaf 1 mei kan je hier zien hoe we de School voor Eenzijn met een Big Bang live presenteren aan de wereld!