Code geel

Code geel
Schoolnieuws #95

Hoi Schoolvolger,

Voor veel van de mensen die we spraken in de afgelopen tijd over onze reis naar Sardinië in oktober, was het reisadvies en bijbehorende kleurcode een bron van zorg en twijfel.

Zou zo’n kleurencode ook helpen bij alle andere keuzes die we ons leven moeten maken? Voor mij zou het in ieder geval wat orde kunnen scheppen in de chaotische beslisstructuur die ik blijkbaar bezit.

Ik heb een aantal van de grootste besluiten in mijn leven puur intuïtief genomen: het moment om uit huis te gaan en op mezelf te gaan wonen, het aangaan van een aantal relaties, de aankoop van diverse auto’s en een huis.

Tegelijkertijd kan ik uren twijfelen over de kleinste beslissingen: aan welk nieuw boek ga ik beginnen, bestel ik vanavond eten of loop ik toch even naar de supermarkt, heb ik dat nieuwe shirt nu wel of niet nodig?

Voor Sardinië kwam er afgelopen week verlichting. Het eiland kreeg – als enige regio in heel Italië – code geel. Dat neemt zorgen weg en maakt beslissen om er naartoe te gaan makkelijker.

Vrij vertaald betekent code geel ‘doe het gerust maar denk uiteraard wel even na wat voor risico’s eraan verbonden zijn’. En volgens mij geldt dat voor vrijwel alle beslissingen.

Uiteindelijk komen alle besluiten neer op het balanceren tussen je intuïtie en het afwegen van risico’s. Dus welke keuzes jullie ook te maken hebben in je leven, ik gun jullie allemaal code geel!

René| Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

In deze nieuwsbrief

  • Gratis driedaagse kom uit je hoofd challenge
  • Nieuwe startdatum Unlock, Open up!
  • Eenzijn op Sardinië

Gratis Kom uit je hoofd challenge

Doe mee met onze gratis driedaagse kom uit je hoofd challenge!

Ga met ons de uitdaging aan en leer in drie dagen tijd alles over jezelf vanuit de filosofie van de School voor Eenzijn. Tijdens drie interactieve presentaties dragen oprichters Sander & René niet alleen waardevolle kennis over, maar helpen jou ook om vanuit een ander perspectief naar jezelf te kijken. Uit eigen ervaring, en die van onze cursisten, weten we hoe transformerend en bevrijdend dit kan werken. Twijfel niet langer maar help jezelf nú uit je hoofd en meld je aan voor deze challenge!

Praktische informatie

Wanneer: 7, 8 & 9 juni 2021
Tijd: Op maandag en dinsdag van 19:30 tot 20:30 uur. Op woensdag van 19:30 tot 21:00 uur.
Waar: Online via webinars (laagdrempelig, niet via Zoom dus zelf niet in beeld, interactie alleen via de chat)
Kosten: Gratis
Schrijf je nu via onderstaande knop

Gratis aanmelden

Nieuwe startdatum Unlock, Open up!

Binnenkort gaat er weer een nieuwe basistraining Unlock, Open up! van start. Jij kan er ook bij zijn.

Unlock, Open up! is de basistraining van de School voor Eenzijn. In vijf digitale sessies nemen we je mee in onze filosofie.

We kijken naar de concepten waarin we onszelf vastdenken én hoe we dat kunnen omkeren. Aan de hand van boeiende mini-colleges en inspirerende ervaringsopdrachten stippel je je eigen pad naar Eenzijn uit.

In de week van 21 juni hebben we een online kennismakingssessie voor deelnemers gepland. Samen zullen we de vijf data voor de lesdagen plannen.
Wil je meer lezen over Unlock, Open up! of wil je je aanmelden, klik dan op de knop hieronder.

Meer info en aanmelden Unlock, Open up!

Eenzijn op Sardinië

Van 16 t/m 23 oktober 2021 organiseren de School voor Eenzijn en Keep Alive Tours ‘Eenzijn op Sardinië’!

Sinds deze week heeft Sardinië officieel – als enige gebied in Italië – code geel. Niets lijkt onze reis dus meer in de weg te staan.

We organiseren een reis voor doordenkers die elkaar nog verder uit hun hoofd willen helpen. We gaan dieper ‘down the rabbit hole’, op avontuur met een groep gelijkgestemden die allemaal enthousiast zijn over de zoektocht naar onze ware natuur.

Wil je meer lezen over de reis, bijvoorbeeld het dagprogramma en de uitgebreide voorwaarden, klik dan op de knop hieronder:

Meer informatie en aanmeldformulier
Wil je vrijblijvend kennis maken en samen met Sander en/of René onderzoeken of deze reis ook voor jou bedoeld is, maak dan een belafspraak via onderstaande knop:
Maak een belafspraak
Of
Tip iemand anders

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.