Een dijk van een training

Een dijk van een training
Schoolnieuws #90

Hoi Schoolvolger,

Man, wat heb ik een zin in aanstaande zaterdag! Dan starten we eindelijk officieel met de eerste groep van ons jaarprogramma. Alle deelnemers hebben inmiddels kennisgemaakt met elkaar dus nu kunnen we echt aan de slag.

In de afgelopen week vond de groep een – door ons per deelnemer persoonlijk uitgezocht –  welkomstcadeau op hun deurmatten. Hopelijk kunnen ze hier in het komende jaar praktisch gebruik van gaan maken. De eerste reacties daarop waren al heel leuk.

Dat sterkt ons in de gedachte dat we een fantastisch jaar met deze mensen tegemoet gaan. Deze week slijpen Sander en ik het programma dat we in de afgelopen maanden hebben geschreven fijn. En heel eerlijk, maar behoorlijk onbescheiden: volgens ons hebben we een dijk van een training ontwikkeld!

We kunnen niet wachten om te zien hoe de groep ermee aan de slag gaat en ze een betere versie van zichzelf gaan maken!

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

LSTNR zoekt ambassadeurs

De School voor Eenzijn is lid van The Brave Ones van online platform Bravico. Eén van de andere Brave Ones is Javier Morata van Eimeren, de bedenker van de LSTNR-app. Hij vertelt je er in dit artikel meer over.

Wij van LSTNR zijn op zoek naar 200 ambassadeurs voor de LSTNR app.

LSTNR is een veilige online community waarbinnen wij elkaar een luisterend oor bieden om ons een gehoord en gewaardeerd gevoel te geven op de momenten wanneer we dit als mens nodig hebben.

Wij geloven in de kracht van mens-zijn. Dat het dapper is om je open te stellen, en dat we waarde creëren door verbinding.

Bij de School van Eenzijn is dit niet anders, kortom een perfecte samenwerking.

Wil jij de unieke kans om mee te helpen?
Als je besluit mee te helpen, word je een integraal onderdeel van de community met de kans om mee te denken over de app en deze vervolgens als eerste te testen. Daarnaast krijg je de eerste 3 maanden gratis toegang tot de app.

Geloof jij ook in de kracht van mens-zijn en de kracht van verbinding?
Word jij dan één van onze 200 unieke ambassadeurs? Klik dan op de knop hieronder!

Yes, ik doe mee!

Van passieve twijfelaar naar zelfverzekerde doener – Blog Sander

In zijn nieuwste blog laat Sander zien dat hij, net als wij allemaal, ook maar een mens is. En dat twijfel en uitstel behoren tot de standaarduitrusting van het mens-zijn. Maar ook betoogt hij dat zelfverwerkelijking dé methode is om dat om te draaien.

“Vanuit deze staat van zijn kun je wonderen zien en verrichten. Zo zal je gaan zien dat anderen, in hun diepste kern, helemaal niet zoveel verschillend zijn van jou. En dat wanneer je nieuwsgierig naar ze bent, ze heel graag dingen aan je vertellen en met je in gesprek gaan. Ga eens bij jezelf na: vertel jij niet graag jouw verhaal aan iemand die écht naar je luistert?”

Lees de hele blog van Sander via onderstaande knop.

Lees de hele blog van Sander

Een volgend tipje van een toekomstige sluier

Vandaag vooralsnog een laatste tipje van de sluier over onze reis naar Sardinië. Maar uiteraard kondigen we in de nabije toekomst de definitieve reisplannen en de mogelijkheid om te boeken groots aan!

Het vertrekpunt van wat Sander en ik doen, is voor ons persoonlijk altijd eenzaamheid geweest. Maar toen we dat punt eenmaal voorbij waren, en ontdekten wat leven vanuit Eenzijn en Awareness betekende, lag er een volledig nieuwe weg open.

Wanneer je vanuit rust naar jezelf kunt kijken, zie je vanzelf de ruimte om vanuit die kalmte krachtig richting te geven aan je leven. Dat laten we mensen nu al ervaren in ons jaarprogramma.

De reis naar Sardinië wordt een hele bijzondere uitwerking van die gedachte. We zullen de mystiek van het eiland gebruiken voor een krachtig programma waarin we samen een tribe zullen vormen die elkaar helpt op de reis naar je ultieme Zelf.

Het wordt een week waarin je je alleen maar mee hoeft te laten voeren op de golven en het ritme dat ons programma en de groep je biedt. Voor al het andere zorgen wij!

We hebben straks plek voor maximaal 8 reisgenoten. Wil je nu al zeker zijn van een plek? Laat dat ons dan vast weten via onderstaande knop!

Ik wil mee naar Sardinië!

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.