Een transformatieve zomer

Een transformatieve zomer
Schoolnieuws #100

Hoi Schoolvolger,

We zijn weer terug na een heel seizoen zonder nieuwsbrieven. Hoe is het jullie vergaan deze zomer? Voor ons was het er een vol transformatie. Net zoals het begin van het najaar heeft besloten om zichzelf om te vormen naar een restje Indian Summer dat we nog tegoed hadden.

Sander en ik zitten vol in het omvormen van onze recent ontdekte totems naar nieuwe wegen. In de laatste nieuwsbrief sprak Sander al over Flaming Crane – de optelling van onze individuele totems die meer is dan de som der delen.

En vanuit die vibe zijn we inmiddels gestart om zzp’ers, teams, organisaties en complete bedrijven ook mee te nemen in dat proces. We inspireren al die mensen om hun onveranderlijke kern in een steeds veranderende wereld te vinden. Want van daaruit handel je vanuit het vertrouwen dat je heel goed weet wat je wereld te bieden hebt, i.p.v. vanuit angst en de waan van de dag.

In deze nieuwsbrief, zoals jullie van ons gewend zijn, weer een update over alles waar de School voor Eenzijn nu mee bezig is en hoe je daar onderdeel van kan uitmaken.

René| Mede-oprichter School voor Eenzijn

Programma

Agenda

  • 20/21 september Full Moon Meeting
  • 16 september Masterclass Verbinding voor gemeente Wijk bij Duurstede
  • 23 september Keynote-speakers op een symposium in Losser
  • 25 september – Sessie #5 Jaarprogramma
  • 30 september Totem-show: Reconnect! voor studenten van Hogeschool InHolland

Full Moon Meeting

Op 20 en 21 september organiseren we onze tweede Full Moon Meeting. In een magische sfeer, komen we met een groep gelijkgestemden bij elkaar om te ervaren wat er gebeurt als je jouw totem laat beschijnen door het licht van de volle maan.

Vanuit de filosofie van de School voor Eenzijn en onze nieuwe totem-methodiek, brengen we de deelnemers naar de kern van hun bestaan én laten we ze ervaren hoe al die kernen bij elkaar meer worden dan het geheel.

We doen dit in het prachtige retraitecentrum @Hélène in De Bilt.

Deze sessie kan je er helaas niet mee bij zijn want we zitten vol. Maar lijkt het je leuk om dit ook mee te maken én heb je een groepje van maximaal 5 mensen die met je mee willen? Neem dan even contact met ons op. Dan organiseren we ook een Full Moon Meeting voor jullie!

Belafspraak voor Full Moon Meeting

Flaming Crane is rocking!

De School voor Eenzijn treed vanaf nu meer naar buiten met de merknaam Flaming Crane; de naam waarin de filosofie rond het begrip Eenzijn, de inhoud van onze oorspronkelijke leerwegen en onze nieuwe totem-methodiek helemaal samenkomen.

We inspireren en motiveren hierdoor o.a. zzp’ers, teams, organisatie en complete bedrijven om hun onveranderlijke kern in een steeds veranderende wereld te vinden. En zich van hieruit niet meer te laten meevoeren in de waan van de dag. Maar juist vanuit het vertrouwen dat het kennen van je hogere Zelf met zich meebrengt.

Of we nu alleen een Inspiratieshow komen geven of een groep collega’s volledig meenemen naar de diepten van hun samenwerking, het is hoe dan ook een teambuildingsactiviteit zoals je nog nooit beleefd hebt!

Na een lange periode van thuis werken of studeren, profiteren binnenkort de bouwers van onze prachtige website van Qabana en de tweedejaars studenten van de opleiding (International) Creative Business van Hogeschool InHolland hier al van.

Maak jij ook onderdeel uit van een groep mensen (verbonden door werk, studie of welk gezamenlijk belang dan ook) die de verbondenheid nog verder wil verkennen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Belafspraak Flaming Crane for business

Flaming Crane Programma

Het Flaming Crane Programma (voorheen bekend als het Jaarprogramma) is het meest uitgebreide traject wat we bieden. We geven hier echt alles en gaan samen met jou een transformatief traject aan.

Het intensieve programma bestaat o.a. uit:

  • de filosofie rondom Ego, Awareness en Eenzijn
  • het zoeken van jouw totem en het (be)leven daarvan
  • connectie maken met de totems van andere deelnemers
  • een methodiek om nieuwe zingeving ook écht te integreren in je leven

Op dit moment is er al een groep bezig met dit traject. Binnenkort zien jullie in deze nieuwsbrief en op onze website de eerste resultaten daarvan.

Wil je ook meedoen met een van onze trajecten maar krijg je je werkgever niet zover? Geeft niks, telkens als we 5 geïnteresseerden hebben, kunnen we een nieuw traject starten!

Maak vrijblijvend kennis en onderzoek samen met Sander en/of René of onze trajecten ook voor jou bedoeld zijn, door een belafspraak via onderstaande knop:

Maak een belafspraak