Eenzaamheidsdeskundigen

Sander & René bieden nu ook trainingen, workshops en lezingen ter deskundigheidsbevordering aan voor professionals in zorg en welzijn. Mocht jij zelf werkzaam zijn in deze sector of een professional kennen, dan houden wij ons uiteraard aanbevolen om eens langs te komen voor een gesprek.

Wij geloven juist dat instellingen en organisaties behoefte hebben aan onze taboedoorbrekende en geëmancipeerde benadering van eenzaamheid onder alle lagen van de bevolking. Vanuit de filosofie van de School voor Eenzijn en met onze praktische ervaringsgerichte (trainings)tools, gaan wij met professionals aan de slag om gevoelens van eenzaamheid in eerste instantie bij zichzelf te (h)erkennen. Van daaruit kun je immers op een gelijkwaardige manier het gesprek met anderen aangaan over dit onderwerp.

Eenzaamheid is een thema dat iedereen raakt. Dat weten Co-Founders en ervaringsdeskundigen Sander Ritman en René Waterreus als geen ander. De School voor Eenzijn omvat naast community en leeromgeving een bron van kennis over wat eenzaamheid wel én niet is, hoe het mensen raakt en hoe je er uit kunt komen.

Help jij ons mee om de School uit te bouwen en levensvatbaar te houden voor de toekomst?

Dit kun je doen doen door onze pagina ter deskundigheidsbevordering te delen binnen jouw netwerk.

Klik hier!