Eenzijn op Sardinië

Schoolnieuws #92

Hoi Schoolvolger,

Buiten toont de hemel een beeld dat omgekeerd evenredig is aan het plaatje waarnaar ik dagdromend verlang: een zonovergoten eiland. De windvlagen blazen me fantasieën in, die onder de huidige maatregelen nog niet tot de mogelijkheden behoren.

Maar helemaal nutteloos is die fantasie gelukkig niet. Wat ik doe is mijmeren over iets waarvan ik weet dat het uit gaat komen. Achter mijn gesloten ogen vormen zich namelijk beelden die in oktober van dit jaar ongetwijfeld wél waar worden.

Ik heb het uiteraard over onze reis naar Sardinië. De afgelopen weken liet ik alvast wat dingen doorschemeren. Maar sinds deze week zijn de plannen concreet. En wie is er nu niet toe aan een mooie reis? En dan ook nog eens een in de breedste zin van het woord. Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Eenzijn op Sardinië

We kunnen het eindelijk officieel aankondigen: van 16 t/m 23 oktober 2021 organiseren de School voor Eenzijn en Keep Alive Tours ‘Eenzijn in Sardinië: nooit meer alleen zijn’!

We organiseren een reis voor doordenkers die elkaar nog verder uit hun hoofd willen helpen. We gaan dieper ‘down the rabbit hole’, op avontuur met een groep gelijkgestemden die allemaal enthousiast zijn over de zoektocht naar onze ware natuur.

Hoe gaaf is het om deze vrijheid op te zoeken op het prachtige eiland Sardinië. Sander en René hebben een unieke trip uitgestippeld door onze innerlijke wereld, waarbij we mooie locaties en mystieke plekken bezoeken die ons helpen onszelf te vinden.

De reis staat in het teken van absolute vrijheid, volledig jezelf zijn en overgave. We gaan letterlijk en figuurlijk grenzen over en verleggen ze. We beklimmen bergen op de top van ons kunnen en dalen af in grotten om de confrontatie met onszelf aan te gaan.

Tegelijkertijd vormen we met de groep een Tribe. We zullen ons gezamenlijk overgeven aan spannende belevenissen en rituelen. We komen gezamenlijk in verbinding met wie we zijn. Dit is de ultieme Schoolreis die onze naam eer aandoet, want we gaan op zoek naar de schat der schatten: genaamd Eenzijn.

Praktische informatie

Wanneer: 16 t/m 23 oktober 2021
Waar: Sardinië, Italië
Kosten: 2175 euro, exclusief vlucht maar verder inclusief alles! Dus verblijf, alle maaltijden, excursies, transfer van de luchthaven, vervoer op het eiland.
Corona? Sardinië heeft nu al code wit, de verwachting is dat dat in oktober nog steeds zo is. Mocht de reis desondanks door Corona niet door kunnen gaan, dan kan je de reissom gegarandeerd terugkrijgen via STO-Garant. Voor je vlucht gelden de voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Wil je vrijblijvend kennis maken en samen met Sander en/of René onderzoeken of deze reis ook voor jou bedoeld is, maak dan een belafspraak via onderstaande knop:
Maak een belafspraak
Wil je meer lezen over de reis, bijvoorbeeld het dagprogramma en de uitgebreide voorwaarden, klik dan op de knop hieronder:
Meer informatie en aanmeldformulier

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.