Focus = versnelling + vermenigvuldiging

Focus = versnelling + vermenigvuldiging
Schoolnieuws #89

Hoi Schoolvolger,

Zoals sommigen van jullie wellicht weten, wordt een deel van mijn tijd nog in beslag genomen door andere werkzaamheden. Maar deze weken heb ik vrij gepland om me samen met Sander volledig op de School te richten.

En wat een heerlijk gevoel is dat! Als je de luxe hebt om de volle focus op één ding te richten, ontstaat er altijd meer dan wat je er aan pure tijd en energie in stopt.

Versnelling en vermenigvuldiging, dat is het resultaat van toewijding. En dat geldt uiteraard niet alleen voor werk. Je kunt je hele leven richten op dat wat jij het allerhoogste goed vindt.

Dat klinkt groots en meeslepend en dat is het tot op zekere hoogte ook. Maar het begint met iets heel simpels: uitzoeken wie je bent en wat je wilt en daar vervolgens 100% voor gaan.

Dat is waar Sander en ik nu al bijna 3 jaar mee bezig zijn. En met ons jaarprogramma dat sinds kort is gestart, hebben we de ultieme manier gevonden ‘to pay it forward’. Want ook jij verdient de rust die volledige toewijding aan jezelf je geeft!

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Van passieve twijfelaar naar zelfverzekerde doener – Blog Sander

In zijn nieuwste blog laat Sander zien dat hij, net als wij allemaal, ook maar een mens is. En dat twijfel en uitstel behoren tot de standaarduitrusting van het mens-zijn. Maar ook betoogt hij dat zelfverwerkelijking dé methode is om dat om te draaien.

“Vanuit deze staat van zijn kun je wonderen zien en verrichten. Zo zal je gaan zien dat anderen, in hun diepste kern, helemaal niet zoveel verschillend zijn van jou. En dat wanneer je nieuwsgierig naar ze bent, ze heel graag dingen aan je vertellen en met je in gesprek gaan. Ga eens bij jezelf na: vertel jij niet graag jouw verhaal aan iemand die écht naar je luistert?”

Lees de hele blog van Sander via onderstaande knop.

Lees de hele blog van Sander

Unlock, Open up! en het Jaarprogramma

Zoals heel onderwijsland, zitten wij ook midden in het Schooljaar. De Kleine Leerweg Unlock, staat binnenkort weer gepland en de Grote Leerweg – ons jaarprogramma – is inmiddels van start.

Unlock, Open up! is een fantastisch beginpunt om de filosofie van de School te leren kennen. Het brengt je de basisbeginselen bij van uit je hoofd komen en met meer rust in het leven staan.

Het jaarprogramma laat je ervaren dat het daar niet bij hoeft te blijven. Je zorgt er door onze lessen zelf voor dat je niet het zoveelste trainingstrucje langzaam weer zal vergeten. Integendeel, je stuurt jezelf op reis om je oude en nieuwe doelen in de beste versie van jezelf te behalen.

Een nieuwe Unlock, Open up! staat gepland voor eind april. Tijd genoeg nog dus om je aan te melden!

Heb je de Kleine Leerweg al gevolgd en wil je meedoen met het jaarprogramma? Maak dan via de knop hieronder een belafspraak.

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod? Of wil je vrijblijvend even kennismaken?

Maak dan een belafspraak via de knop hieronder voor een g

ratis persoonlijk groeigesprek!

Belafspraak inplannen

Een volgend tipje van een toekomstige sluier

‘Een tipje van een toekomstige sluier’. Een vage titel voor een vaag bericht… Vanaf nu zullen we je stukje bij beetje inlichten over een fantastisch nieuw aanbod van de School voor Eenzijn!

Deze week beginnen we met jullie iets meer te vertellen over de inhoud van de reis naar Sardinië die we dit najaar gaan organiseren. We beginnen met praktische zaken.

Wie zit er nu, na maanden van lockdown, niet te wachten op een reis? Maar uiteraard heeft reizen nog wel wat voeten in de aarde. Om te beginnen is het dus goed om te weten, dat de reis die we organiseren alleen doorgaat als de omstandigheden dat toelaten.

Momenteel heeft Sardinië zelf ‘code wit’, met andere woorden: er zijn geen besmettingen en het is veilig om er naartoe te gaan. Zodra half mei het algemene negatieve reisadvies wordt opgeheven, zou niets een reis dus in de weg hoeven te staan.

Uiteraard zorgen we ervoor dat er garanties aan de reis verbonden zijn. Mocht het dus onverhoopt niet door kunnen gaan, dan ben je je geld dus niet kwijt!

Volgende week meer over wat we nu precies gaan doen…

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.