Gratis webinar Unlock, Open up!

Nieuws #76

Hoi << Test First Name >>,

We zijn 2020 gestart met een scherpe focus. Dit jaar gaan Sander en ik terug naar de basis, terug naar waar het allemaal om begon: het delen van verhalen en ‘lessons learnt’ rondom het thema existentiële eenzaamheid.

De Kleine en Grote Leerweg staan absoluut centraal. En gezien de recente ontwikkelingen, is het motto ‘Unlock, Open up!’ dat we daar aan gehangen hebben actueler dan ooit.

Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar het lijkt erop dat de lockdown nu een diepere impact heeft. Ik hoor om me heen veel verhalen die daarop wijzen.

Begin vorig jaar kon je de maatregelen wellicht nog zien als een onvrijwillige vakantie. Maar nu ze voortduren is dat zonnige randje er wel af en beginnen die randjes zwart te kleuren.

Gelukkig gaan wij gewoon door met het delen van de les die achter het concept Eenzijn zit: voor verbondenheid en rust ben je niet afhankelijk van de buitenwereld, het zit al in je!

En wij zijn niet te stoppen door maatregelen. Zoom is geduldig en blijkt bovendien een uitstekend medium om ons verhaal lekker relaxed vanuit je eigen stoel tot je te nemen. Gegarandeerd virusvrij!

Dus heb je hier wel oren naar en wil je weten wat ‘Unlock, Open up!’ inhoudt? Lees dan vooral het bericht hieronder en ontdek hoe je gratis deelneemt aan ons webinar hierover aanstaande woensdag.

Veel oud-deelnemers aan de Kleine Leerweg hebben ook al onze plannen gehoord over het vervolg, de Grote Leerweg. Mocht je er niet bij geweest zijn of nog meer vragen hierover hebben, neem dan zeker even contact met ons op.

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Webinar Unlock, Open up! – 13 januari 

René en ik nemen je in het nieuwe jaar digitaal mee op onze leerweg: Unlock, Open up! In dit Webinar leer je jezelf mentaal van het slot te halen en je te openen voor de rust in alle facetten van het leven.

Nieuwsgierig? Bekijk de details via de aanmeldpagina en schrijf je nu alvast gratis in.

Het webinar is zowel bedoeld voor mensen die vanuit professioneel oogpunt geïnteresseerd zijn in de School voor Eenzijn als voor mensen die vanuit persoonlijke interesse kennis willen maken met onze filosofie.

Tijdens dit webinar gaan we op zoek naar waar jij werkelijke bevrijding kunt vinden. Sander en René, beide dromers die tegen de beperkingen van hun eigen dromen aanliepen, nemen je mee op dit pad voorbij de existentiële eenzaamheid.

Kernbegrippen die aan bod zullen komen zijn het Ego en Awareness en hun onderlinge samenhang. Vanuit een unieke invalshoek gaan we van Eenzaam naar Eenzijn: de weg naar werkelijke verbinding, iets wat in deze lockdown tijden actueler is dan ooit.

Doe nu gratis mee en start het nieuwe jaar met het openen van jezelf en nieuwe perspectieven, in plaats van te vechten tegen een lockdown waar niks aan te veranderen is!

Via onderstaande knop kom je direct in de Zoom-sessie terecht! We starten onze webinar om 19.00 uur. Maar je kunt vanaf ongeveer 18.50 uur al inloggen zodat je niets hoeft te missen.

Ik doe mee aan de Webinar Unlock, open up!

Een ode aan de gekte – Blog René

Een nieuw jaar brengt gelukkig ook weer nieuwe blogs met zich mee. René houdt deze keer een klein pleidooi om met een vrije, niet-oordelende geest te kijken en luisteren naar de mensen die door de meerderheid als gek wordt afgeschreven.

Klik op de knop hieronder om de blog te lezen.

Een ode aan de gekte – Blog René

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.