In gesprek met journalist Edith Tulp

In deze negende aflevering van onze serie Live Broadcasts gaan we in gesprek met Edith Tulp: schrijver van het Volkskrant Magazine artikel ‘niet alleen, maar eenzaam’. Edith deed mee aan onze leerweg en nam haar beleving hiervan mee in dit zowel persoonlijke als journalistieke stuk (klik op de link om het stuk te lezen).

Hoe kijkt zij hier nu op terug? Wat heeft het schrijven en de publicatie van het artikel haar gebracht? En, hoe ziet eenzaamheid eruit volgens haarzelf en vanuit de inzichten die ze inmiddels heeft opgedaan? Kijk hier het gesprek terug tussen Sander, René en Edith!

René en Sander, co-founders van de School voor Eenzijn, gaan elke woensdagavond om 20:00 uur live om jullie mee te nemen op het avontuur van de School voor Eenzijn. Met vaak een speciale gast die lid is van de School of vanuit zijn of haar expertise raakvlakken heeft met onze filosofie.

De volgende aflevering zenden we live uit op woensdag 10 juli via onze Facebookpagina om 20:00 uur

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe uitzendingen, artikelen, blogs, evenementen, leerwegen en meer? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande knop. Je krijgt dan meteen ons e-book over ‘existentiële eenzaamheid en wat erachter verscholen ligt’ cadeau!