Individuele coaching op weg naar Eenzijn

De School voor Eenzijn biedt handvatten in diverse vormen om je te helpen op het pad naar Eenzijn. Onze visie en filosofie dragen we bijvoorbeeld uit via onze leerweg en door de diverse events die we gedurende het jaar organiseren.

Soms wil je echter persoonlijker aan de slag met de toepassing van de filosofie in jouw dagelijkse leven. Niet abstract en theoretisch maar praktisch en doelgericht. Dan kan persoonlijke coaching helpen.

Wanneer kan coaching iets voor je zijn:

  • Je weet rationeel wel hoe je negatieve gevoelens te lijf moet gaan maar praktisch gezien lukt het je niet altijd
  • Je hebt een specifieke wens of vraag waarmee je aan de slag wilt maar je weet niet hoe je moet beginnen
  • Je vindt het lastig om jouw specifieke vragen in een groepsbijeenkomst te bespreken en aan te pakken
  • Je bent al een tijdje bezig met Eenzijn, awareness en het loslaten van Ego maar wil specifieke aspecten daarvan scherpslijpen

De School voor Eenzijn heeft hiervoor haar eigen coach in huis!

Over de coach

René is niet alleen Co-Founder van de School voor Eenzijn en ervaringsdeskundige om het gebied van eenzaamheid maar ook gecertificeerd coach. Hij is getraind om je te helpen je vragen en wensen helder en scherp te krijgen en gestructureerd naar een antwoord toe te werken.

René maakt patronen zichtbaar door kritisch te luisteren naar wat je zegt zonder angst om de vinger op zere plekken te leggen. Maar bovenal blijft hij altijd de humor en de luchtigheid in elke situatie opzoeken. Dat maakt zijn coachsessies niet zwaar en moeizaam maar avonturen in je eigen geest.

Kosten

Coaching vindt over het algemeen plaats in vooraf afgesproken trajecten. Op basis van je vraag schat je samen met de coach in hoeveel sessies je denkt nodig te hebben.

Coaches vragen al snel een tarief van rond de 150 euro per uur. Maar René coacht op dit moment exclusief leden van de School voor Eenzijn en rekent dan ook Schoolprijzen. De prijs hangt af van de duur van het afgesproken traject. Reken hierbij op een prijs rond de 50 euro per sessie. Een sessie duurt maximaal 1,5 uur.

Meer info

Weet je nog niet zeker of coaching is wat je wilt of wil je meer informatie? Geen probleem! Een vrijblijvend eerste gesprek kan altijd. Samen met René kijk je dan of jouw vraag zich leent voor verkenning in een coachtraject.

Neem contact op met René door een mail aan rene@schoolvooreenzijn.nl of bel hem op 06-23836460.