Niet vernielen maar verbinden

Nieuws #78

Hoi << Test First Name >>,

In een week waarin vandalisme de norm lijkt geworden, krijgt het woord ‘binnen’ meer en meer betekenis.

De muren komen misschien wel letterlijk op ons af omdat we binnen moeten blijven. Eerlijk gezegd gaat lang niet iedereen heel vaak naar buiten na negen uur ‘s avonds. Maar het idee dat het nu ook niet mag speelt sommigen onder ons ernstig parten.

Dat maakt dat een aanzienlijke groep mensen de emotionele consequenties niet meer binnen kan houden. Ze gooien hun frustraties letterlijk en figuurlijk naar buiten. Met alle gevolgen van dien.

En dat terwijl ‘binnen’ wat ons betreft altijd zou moeten verwijzen naar de bron waar last en strijd nu juist geen betekenis meer hebben: je innerlijke Zelf.

Wanneer je daar de rust vindt en dat vervolgens deelt met anderen, dan ben je niet meer aan het vernielen maar aan het verbinden!

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Leerweg Unlock, Open up! start in februari – geef je nu op! 

Of je ons nu al een tijdje volgt, of deze nieuwsbrief pas net ontvangt, meedoen aan onze leerweg is de manier om actief te worden binnen de School voor Eenzijn en in jezelf te investeren.

Tijdens onze digitale leerweg gaan we in vijf bijeenkomsten aan de slag met de thematiek van de School. Dit betekent dat je zowel individueel als in groepsverband gaat verkennen waar we existentieel met elkaar verbonden zijn. Hier inzicht in krijgen levert vele voordelen op: zoals meer vrijheid, ontspanning, een gevoel van verbondenheid met jezelf en anderen en het geeft je ruimte om weer met een heldere blik naar jezelf en je eigen leven te kijken. Daarnaast gaan we dit inzicht ook verdiepen door te oefenen en te ervaren.

Geef via een reactie op deze mail aan dat je mee wil doen of geef je direct op via de link hieronder.

In de eerste week van februari starten we met een eerste kennismaking en maken we gezamenlijk een planning voor de bijeenkomsten.

Ik doe mee aan Unlock, open up!

Filosof Marjan Slob: Eenzaamheid is een menselijk talent

Meestal is het geluid dat de School voor Eenzijn laat horen over eenzaamheid vrij uniek. De geuzennaam ‘roepende in de woestijn’ is ons meer dan eens toegedicht.

Maar soms lees je een stuk van iemand, die de woorden zo uit onze monden lijkt te hebben gehaald. En dat zonder dat we elkaar ooit ontmoeten of gesproken hebben.

Toegegeven, ze verwoordt het misschien wel mooier dan wij. Maar daar is Marjan Slob dan ook filosoof voor. In haar artikel op Brainwash van afgelopen week, beschrijft ze zowel de kracht als de zwakte van ons vermogen om ons eenzaam te voelen.

Klik snel op de knop hieronder om het hele artikel te lezen!

Eenzaamheid is een menselijk talent

10 Day Tap Along – Sabine Wensink

Sabine Wensink van Studio Liefde is partner van de School voor Eenzijn. Eerder gaf zij in samenwerking met ons al zeer inspirerende en bijzondere Ademwerk cirkels

Nu neemt zij Hagenaars in 10 dagen gratis mee op reis naar hun diepste verlangens en pijn. Wil je mee doen? Stuur dan een mail aan info@studioliefde.nl, dan krijg je de kortingscode!

Woon je niet in Den Haag en wil je wel meedoen? Dan kun je de 10-Day Tap Along deel 1 en 2 gewoon aanschaffen via de website van Studio Liefde. Los van elkaar, samen of inclusief een privé EFT-sessie van Sabine (in Studio Liefde of online!).

Wil jij je immuunsysteem versterken en zaken die in het hier en nu nog steeds jouw aandacht vragen laten gaan? Doe dan mee met deze 10 of 20 dagen Emotional Freedom Technique (wetenschappelijk bewezen!)!

Naar Studio Liefde

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.