Sneak preview en voorinschrijving voor koplopers

De campagne van de School voor Eenzijn is nu echt gestart! De website is up-and-running, social media staan startklaar en nieuwe events zijn in de maak. Mede dankzij het enthousiasme en de inspiratie van de mensen om ons heen hebben we dit in betrekkelijk korte tijd allemaal op poten kunnen zetten.

Natuurlijk behoren jullie tot de eersten die het resultaat van ons werk mogen zien! Jullie hebben ons immers geïnspireerd, mee gebrainstormd, geholpen met de opbouw of zijn op een andere manier tot steun geweest. Speciaal voor jullie is er dan ook vanaf nu de mogelijkheid tot voorinschrijving.

Velen van jullie hebben hun enthousiasme voor de School en de wens om je aan te sluiten bij onze beweging al geuit. Nu is de tijd om in actie te komen! Sluit je aan en word officieel Founding Member van de School! Klik onderaan dit bericht om je aan te melden.

Door al jullie bijdragen in de afgelopen maanden weten we zeker dat we kunnen starten met een mooie club mensen die samen met ons de weg naar verbondenheid en Eenzijn aan willen gaan. En hoe meer mensen anderen enthousiasmeren, hoe groter en mooier deze beweging kan worden!

In de loop van april starten we een grote campagne zodat ook anderen zich kunnen aansluiten bij de School. We zouden het helemaal niet erg vinden als je mensen in je omgeving daarop wijst. Hou voor de rest onze site de komende tijd sowieso regelmatig in de gaten, want vanaf 1 mei kondigen we nog meer onthullingsnieuws aan!