Stories 5 oktober 2019

René sprak afgelopen zaterdag de legendarische woorden: “Eigenlijk is het gek dat er een week tegen eenzaamheid is, want eenzaamheid is niet iets dat zich op afgesproken tijden aandient.”

Natuurlijk begrijpen we wel dat deze week in het leven is geroepen om aandacht voor het onderwerp te vragen. En ook wij hebben hier op de volgende wijze invulling aan gegeven:

Op zaterdag 5 oktober organiseerden de School voor Eenzijn i.s.m. BedtimeStories de theatershow Stories. In twee delen namen we het publiek mee op een bijzondere reis van herkenning. Deel één stond in het teken van verhalen delen. Aan de hand van Nederlandse literatuur, theaterteksten en liedjes werd er door de acteurs een sfeer gecreëerd van openheid, waarbij het publiek ook veelvuldig zelf ging vertellen. In deel twee vertelde René over een specifieke en persoonlijke eenzaamheidsbeleving en vroeg daarna iemand uit het publiek hetzelfde te doen. Aan de hand van een live coachingssessie werd voor iedereen invoelbaar wat er gebeurde (met uiteraard ook de nodige humor). Tot slot droeg Sander voor uit eigen werk met de muzikanten Rikenik; met als doel mensen te raken, te inspireren en zeker ook te vermaken.

Dit veelzijdige programma was echt een diepgaand feest en bieden we graag vaker aan! Zowel voor de leden als voor andere geïnteresseerden.

Check voor boekingen ons aanbod voor professionals!

En check de video hieronder voor een kleine sfeerimpressie van Stories: