Uit het ijs, richting het licht

Nieuws #81

Hoi Schoolvolger,

Dan zit je dinsdagavond te wachten op de nieuwsbrief van de School voor Eenzijn in je mailbox, en dan komt hij niet!

Dat krijg je ervan als alle dagen op elkaar gaan lijken… Dan heb je zomaar, ongemerkt ineens een dag gemist. Gelukkig is er altijd een volgende dag. En zie, daar is het dan toch; nieuws van je favoriete verbinders in tijden van eenzaamheid ūüôā

Laten we zeggen dat ik – met de straten – nog een beetje moest ontdooien deze week. Met de gedachten zitten we echter al weer veel verder in het jaar. Wilde plannen voor het najaar zijn zich langzaam aan het ontvouwen. Maar daarover in latere edities van dit schrijven veel meer…

Voor nu bewegen we ons uit het ijs en richting het licht!

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Webinar: Terug naar Verbinding *reprise*

De webinar die we op woensdag 3 maart van  organiseren zat binnen een mum van tijd vol. Genoeg reden dus om er nog één te plannen. En wel op woensdag 10 maart van 19.00 tot 20.00 uur. Het is en blijft een webinar voor professionals die zichzelf en het contact met anderen niet willen verliezen in een steeds verder rationaliserende wereld.

In het contact met onze cli√ęnten, klanten, collega’s, opdrachtgevers en/of werkgevers lijkt de menselijke maat steeds verder weg te raken.

Je voelt je soms een nummertje en er lijkt een taboe te heersen op het uitspreken van gevoelens.

Dit kan ten koste gaan van een gevoel van verbondenheid.

Dit is jammer en zeker niet nodig.

Het kan stress opleveren en jezelf steeds meer in je hoofd plaatsen.

Dit terwijl je juist een gevoelsmens bent.

Wanneer je gewoon jouw gevoelige en empatische zelf kunt zijn, kun je er ook voor anderen zijn.

Dit weet je al, alleen ben je het soms even kwijt.

Hoe zou het zijn wanneer je hier veel meer bij kunt blijven?

Wanneer je gewoon de ontspannen en zelfverzekerde versie van jezelf bent?

Dat maakt jouw leven een stuk aangenamer en het stelt je in de positie om er ook optimaal voor anderen te kunnen zijn.

In dit webinar nemen Ervaringssprekers en Hoofdbrekers Sander & René je mee op reis uit het hoofd.

Daar naar waar we met elkaar verbonden zijn!

Geef je snel op! Want er is maar plek voor maximaal 8 professionals, zodat we de intimiteit van het contact kunnen waarborgen.

Wil je ons webinar bijwonen? Dat kan geheel kosteloos! Aanmelden kan via de knop hieronder.

Ik doe mee aan Terug naar Verbinding

Blog Sander – Ik was een marketingsukkel

In zijn nieuwste blog, neemt Co Founder Sander je mee voor een kijkje in de keuken van de School voor Eenzijn.

Sander legt hierin prachtig uit hoe consequent je eigen filosofie volgen zelfs verbindende gevolgen heeft voor de naarste aspecten van ondernemen.

“Ik zal het maar ronduit toegeven: Ik was een marketingsukkel! Maar zoals met alle mislukkingen, ze zijn er om van te leren.

Lees hier waarom ik zo’n kneus was, wat er allemaal fout ging en hoe ik dit nu omkeer naar een authentieke en zelfs plezierige marketing die gewoon werkt!

Met speciale dank aan Jan Boon De Acquisitiecoach die mij hierin heeft begeleid.”

Lees Sander zijn hele verhaal door op onderstaande knop te klikken!

Blog Sander – Ik was een marketingsukkel

Unlock, Open up! maart 2021

Ook in maart start er weer een nieuwe leerweg Unlock, Open Up! In de week van 15 maart starten we met een kennismaking voor nieuwe deelnemers. Gezamenlijk plannen we dan 5 digitale bijeenkomsten.

Of je ons nu al een tijdje volgt, of deze nieuwsbrief pas net ontvangt, meedoen aan onze leerweg is de manier om actief te worden binnen de School voor Eenzijn en in jezelf te investeren.

Tijdens onze digitale leerweg gaan we in vijf bijeenkomsten aan de slag met de thematiek van de School. Dit betekent dat je zowel individueel als in groepsverband gaat verkennen waar we existentieel met elkaar verbonden zijn. Hier inzicht in krijgen levert vele voordelen op: zoals meer vrijheid, ontspanning, een gevoel van verbondenheid met jezelf en anderen en het geeft je ruimte om weer met een heldere blik naar jezelf en je eigen leven te kijken. Daarnaast gaan we dit inzicht ook verdiepen door te oefenen en te ervaren.

Geef via een reactie op deze mail aan dat je mee wil doen of geef je direct op via de link hieronder.

In de eerste week van februari starten we met een eerste kennismaking en maken we gezamenlijk een planning voor de bijeenkomsten. Er is nog plek voor een enkeling. Maar niet getreurd als we vol zitten; in maart starten we er weer één!

Ik doe mee aan Unlock, Open up!

De Grote Leerweg gaat van start!

De voorbereidingen zijn al een tijdje in volle gang. En oud-deelnemers aan de Kleine Leerweg hebben onze plannen al kunnen zien in de diverse webinars die we daarover hebben georganiseerd.

Nu hebben we eindelijk een definitieve startdatum: op zaterdag 3 april 2021 zal de eerste School Day van de Grote Leerweg een feit zijn!

Heb je eerdere info hierover gemist en ben je wel ge√Įnteresseerd? Of was je aanwezig bij √©√©n van de webinars maar twijfelde je toen nog? Geen probleem,¬†neem via onderstaande knop even contact met ons op en je bent er alsnog bij!

Ik doe mee aan/wil meer weten over de Grote Leerweg

Gratis Filosofisch Gesprek

Meer dan ooit hebben we behoefte aan contact. Maar dan wel écht contact graag. Een praatje over koetjes en kalfjes kunnen we met iedereen aangaan. En met de laatste roddels vullen we ook wel weer een uurtje.

Maar met wie voer jij eigenlijk wel eens een gesprek over hoe het écht met je gaat? Wanneer lukt het jou om een kwetsbaar verhaal over jezelf aan iemand kwijt te kunnen?

De School voor Eenzijn organiseert van alles. Maar laten we eens beginnen om gewoon met elkaar te praten! Voor iedereen die dat wil, bieden we een gratis Filosofisch Gesprek aan. Ons gedachtengoed leent zich daar uitstekend voor.

Je verdient het om tijd vrij te maken waarin jij jouw verhaal eens volledig kwijt kan. Dus gun het jezelf en plan je Filosofische Gesprek in via onderstaande knop.

Ik wil een Filosofisch Gesprek!

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.