Uitnodiging Founding Member Event

28 September organiseren we het eerste Founding Member Event sinds het Launch event van de School voor Eenzijn afgelopen juni. En jou, als (aspirant) Founding Member van het eerste uur, willen we daar natuurlijk bij hebben!

Wanneer?
Zaterdag 28 september 2019 van 13.00 tot 17.00 uur. Daarna is er nog gelegenheid een drankje met elkaar te drinken.

Waar?
Bij Kind Aan Zee aan de Neptunusstraat 76 in Scheveningen. Let op: parkeren in de Neptunusstraat is betaald en bovendien voor maximaal 2 uur. Het openbaar vervoer is natuurlijk altijd een optie. Tram 9 stopt bij het Circus Theater, vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen naar Kind Aan Zee. Bij het Circus Theater is eventueel ook een (betaalde) parkeergarage, ook dan ben je binnen 10 minuten bij Kind Aan Zee.

Wat?
Deze middag is de gelegenheid bij uitstek om de andere Founding Members te ontmoeten. We nemen jullie in een korte presentatie (nogmaals) mee in de opzet en plannen van de School voor Eenzijn en vertellen jullie waar we nu staan. Daarnaast willen we jullie graag nog meer betrekken bij het groter maken van de School. Daartoe hebben we een actief ‘Denk Tank’-programma gemaakt waarin je al je enthousiasme en ideeën voor de School kwijt kunt.

We hopen natuurlijk dat jij en alle Founding Members erbij kunnen zijn. Geef je van tevoren wel even op via onderstaande knop.

Ik ben erbij!

We zien jullie graag op 28 september!

Warme groet,

Sander & René