We gaan er niet over beginnen…

Schoolnieuws #73

Ha << Test First Name >>,

Nee, ons zul je er niet over horen. Lockdown? Welke lockdown? We kunnen er kort over praten, lang over doorzagen of het er helemaal niet over hebben. Wij kiezen in ieder geval voor dat laatste.

Want wat je er ook van vindt of over zegt, de omstandigheden zijn wat ze zijn. Eventuele frustraties, zorgen, angst en andere onhebbelijkheden komen voort uit het Ego. En daarvan betogen wij nu juist dat je dat het beste los kunt laten.

Daarover gaan onze Kleine en Grote Leerweg; geen last meer hebben de nadelige effecten van het feit dat wij allemaal een Ego hebben.

Beluister dan liever ons Decembercadeau: de School Music Playlist op Spotify. En je zult een paar heerlijk rustige quarantaineweken beleven.

O ja, in het kader van die Grote Leerweg moeten we het misschien toch nog een laatste keer hebben over de gevolgen van Corona… Maar dat lees je hieronder.

Sander & René | Founders van de School 

In dit Schoolnieuws

 • Launch Grote Leerweg GEWIJZIGD
 • Decembercadeau: School Music
 • De Kleine Leerweg met extra korting
 • Vacature vrijwilligerswerk
 • Schoolagenda
 • Schoolplein

Launch Grote Leerweg GEWIJZIGD

Tja, het is niet voor het eerst dat we een event nét te laat hebben gepland. Hadden we de lancering van onze Grote Leerweg vorig weekend gedaan, dan hadden we makkelijk met een mooie club bij elkaar kunnen komen.

Maar wij zijn niet voor één gat te vangen, dan doen we het gewoon digitaal! De datum en het tijdstip blijven ongewijzigd. Je hoeft nu alleen de deur niet meer uit; je kijkt gewoon vanuit je luie stoel, vanaf je bed of voor mijn part vanaf het toilet naar onze wilde plannen voor 2021.

Iedereen die zich al heeft aangemeld, heeft als het goed is al een mailtje ontvangen met de Zoom-link. Niet? Kijk dan even in je spambox, en als hij daar ook niet staat stuur dan even een mailtje naar info@schoolvooreenzijn.nl.

Nog even als reminder, waar ging het ook alweer over:

Vanaf 2021 starten we met een jaarprogramma met maandelijkse lessen die alle aspecten van de korte leerweg zullen verdiepen en verbreden. Daarmee vervullen we de wens van veel oud-deelnemers die aangaven dat ze niet wilden stoppen met leren na de korte leerweg.

Natuurlijk zorgen we ervoor dat de lessen in het jaarprogramma dezelfde bijzondere en intieme sfeer hebben als je gewend bent van de leerweg die je al hebt gevolgd.

Tijdens de lancering geven praktische informatie over de inhoud, voorwaarden, kosten en data van de Grote Leerweg. Alle reden dus om te zorgen dat je bij bent. Zeker omdat we je als oud-deelnemers willen bedanken voor hun eerdere deelname met een bijzonder scherpe introductie-aanbieding!

Wat: ‘Launch Grote Leerweg’
Wanneer: zaterdag 19 december van 10.00 tot uiterlijk 12.00 uur
Waar: online via Zoom

Zoals gezegd is de lancering van de Grote Leerweg kosteloos toegankelijk voor oud-deelnemers aan de korte leerweg. Je hebt als het goed is al een persoonlijke uitnodiging in je mailbox ontvangen. Mocht die echter aan je aandacht ontsnapt zijn of in je spam terechtgekomen, klik dan op de knop onder dit bericht om je aan te melden.

Ik ben bij de Grote Leerweg Launch!

Decembercadeau: School Music

We zijn al een paar weken aan het uitdelen. We hebben al kortingen en e-books uitgedeeld. Maar deze week hebben we een wel heel bijzonder cadeau voor je.

Voor mij persoonlijk is muziek een integraal deel van mijn leven; het is een vriend als ik alleen ben, een troost als ik het nodig heb, een opkikker als ik er doorheen zit, een entertainer als we met een groep bij elkaar zijn. En dan nog veel meer.

Dat is een voorliefde die ik deel met veel van onze leden en deelnemers. Samen associëren we er voor, na of tijdens onze events vaak vrolijk op los en vinden talloze nummers die op de een of andere manier raken aan wat we met de  School doen.

Daarom hebben we de School voor Eenzijn’s School Music Playlist voor jullie gemaakt op Spotify. Luister met ons mee naar songs en artiesten die stuk voor stuk raken aan Eenzijn; soms vanwege de titel, soms door de tekst, soms omdat de sfeer van het nummer gewoon exact past of om welke andere reden we dan ook hebben bedacht.

Ontbreekt er een nummer waarvan jij vindt dat hij absoluut in deze playlist moet staan? Laat het ons weten en ik voeg hem toe!

Kan je niet wachten om ‘onze’ muziek te beluisteren, klik dan snel op de knop hieronder en hij staat volledig tot jouw beschikking in je eigen Spotify!

School Music op Spotify

De Kleine Leerweg met 150 euro korting!

De kortingsactie op de Kleine Leerweg loopt nog heel december 2021. De laatste leerweg van dit jaar was afgelopen weekend. Maar als je je nu al aanmeldt voor 2021 dan profiteer je nog mooi mee van het voordeel!

Velen gingen je al voor in het volgen van onze leerweg. Stuk voor stuk gunden ze zich het herstel van de verbinding zelf. En daardoor met alles en iedereen. Klik hier maar eens en kijk onderaan de pagina wat ze daar over zeiden.

Nu heb je nog een extra reden om de laatste stap te zetten om mee te doen. We geven deze maand een korting op een korting! Deelname is eigenlijk 375 euro, was in november 275 euro en nu in december 225 euro!  Dat is dus 150 euro korting!

In een heel weekend nemen we je mee in onze filosofie aan de hand van onze eigen verhalen, jouw verhaal en de verhalen van de andere deelnemers.

Echte levensthema’s vormen dus de basis voor twee dagen lang leren over existentiële eenzaamheid en het ervaren van ultieme verbondenheid.

Na deelname aan onze leerweg zul je:

 • Beter weten wie je bent en welke kracht daarin verscholen ligt
 • Inzicht hebben in belemmerende gedachten en patronen
 • Kennis hebben gemaakt met zowel Oosterse als Westerse filosofieën en technieken die te allen tijde praktisch toepasbaar zijn
 • Weer meer de beste versie van jezelf zijn
 • Je bevrijd voelen

Als je in 2021 mee wil doen kan je de leerweg nu tegen het actietarief aanschaffen en volgend jaar deelnemen!

Wanneer: in principe elk eerste weekend van de maand (hangende de corona-maatregelen), beide dagen van 10 tot 17:00 uur
Waar: Kind aan Zee, Neptunusstraat 76 Den Haag (Scheveningen)
Kosten: nu tijdelijk 225,- euro

Wil je meer weten? Klik dan op de knop hieronder!

Kleine leerweg met 150 euro korting!

Vacature Vrijwilligerswerk

Zoals je regelmatig in deze nieuwsbrief kunt lezen, timmert de School behoorlijk aan de weg. Zo slaan we altijd nieuwe wegen in.

In de komende periode gaan we, naast onze individuele benadering, op zoek naar opdrachten in het bedrijfsleven en bij maatschappelijke organisaties. Ook daar willen we onze boodschap dat existentiële eenzaamheid iets is waar we allemaal een verantwoordelijkheid voor hebben uitdragen.

Alle handen zijn hierbij welkom. Daarom hebben we op Den Haag Doet een vrijwilligersvacature geplaatst voor een opdrachtenwerver.

Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt om organisaties telefonisch uit te leggen waar de School voor staat en uit te zoeken of er mogelijkheden tot samenwerking zijn? Leuk, dan hebben we jou nodig in team School voor Eenzijn!

Klik op de knop hieronder voor de vacature en om te reageren. Zowel leden van de School als andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Vacature opdrachtenwerver

Schoolagenda

Geef je op voor een of meer van onderstaande events, cursussen, bijeenkomsten of leerwegen en we zien je daar!

19 december 2020 – Launch Grote Leerweg

Volledige Schoolagenda

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe Blogs

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.