We zijn genoemd!

We zijn genoemd!
Schoolnieuws #87

Hoi << Test First Name >>,

Hoe vaak overkomt het je, dat je een van de beroemde Koot&Bie-uitspraken kunt quoten en dat het dan ook echt van toepassing is op je eigen leven? Niet heel vaak volgens mij.

Maar op ons is het deze week wel van toepassing: als een ware Prof. Dr. Ir. Akkermans mag ik zeggen dat we zijn genoemd! En wel in het boek Gedialogeerd van Irene Campfens.

Een prachtig boek met een bijzonder verfrissende kijk op eenzaamheid. En dat zeg ik echt niet alleen omdat Irene erin beschrijft hoe zij haar deelname aan onze leerweg heeft ervaren 😉

Je leest er alles over in deze nieuwsbrief. En dat niet alleen; je kunt ook nog eens een exemplaar van dit boek winnen. Hoe leuk is dat!

Snel verder lezen dus!

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Boekbespreking: Gedialogeerd

De School voor Eenzijn maakt al een tijdje deel uit van Bravico, het platform en online magazine rondom het thema eenzaamheid vanuit een positieve visie. Oprichtster Irene Campfens heeft onlangs haar boek Gedialogeerd uitgegeven.

In het boek combineert ze haar eigen ervaringen met gevoelens van eenzaamheid met haar persoonlijke visie op het onderwerp. En het zal je uiteraard niet verbazen dat haar ideeën behoorlijk overeenkomen met die van ons.

Irene betoogt dat eenzaamheid niet weggezet moet worden in de zorghoek. Integendeel, het is een gevoel van vervreemding dat we allemaal tegenkomen in onze levens. En Irene gaat nog een stap verder door aan te tonen dat in die vervreemding nu juist de verbinding zit.

Gedialogeerd is een boek dat razendsnel wegleest en waar velen ongetwijfeld herkenning en troost in zullen vinden. Allemaal redenen dus om het boek te bestellen via onderstaande knop.

Of beter nog: lees in het volgende bericht hieronder hoe je een exemplaar kunt winnen!

Gedialogeerd van Irene Campfens kopen

Winactie: Gedialogeerd

Natuurlijk hebben we je net met de boekbespreking lekker gemaakt voor Gedialogeerd van Irene Campfens. Maar wat goed dat je niet meteen je lokale boekhandel bent gaan steunen door het direct te bestellen. Want nu maak je kans om een exemplaar te winnen!

Hoe maak je kans? Simpel! Klik op de onderstaande knop en laat ons via een bericht weten wat eenzaamheid voor jou betekent en welke lessen je eruit wilt trekken of getrokken hebt.

Onder de inzenders verloten wij 1 exemplaar van Gedialogeerd. De winnaar ontvangt bericht van ons, we zorgen er dan voor dat je het boek krijgt thuisgestuurd.

Klik dus snel op de knop hieronder en doe mee!

Winactie Gedialogeerd

Unlock, Open up! en het Jaarprogramma

Zoals heel onderwijsland, zitten wij ook midden in het Schooljaar. De Kleine Leerweg Unlock, Open up! is volop in sessie en de Grote Leerweg – ons jaarprogramma – gaat over anderhalve week van start.

Unlock, Open up! is een fantastisch beginpunt om de filosofie van de School te leren kennen. Het brengt je de basisbeginselen bij van uit je hoofd komen en met meer rust in het leven staan.

Het jaarprogramma laat je ervaren dat het daar niet bij hoeft te blijven. Je zorgt er door onze lessen zelf voor dat je niet het zoveelste trainingstrucje langzaam weer zal vergeten. Integendeel, je stuurt jezelf op reis om je oude en nieuwe doelen in de beste versie van jezelf te behalen.

Een nieuwe Unlock, Open up! staat gepland voor eind maart. Tijd genoeg nog dus om je aan te melden!

Heb je de Kleine Leerweg al gevolgd en wil je meedoen met het jaarprogramma? Op zaterdag 3 april starten we met een kennismaking met je reisgenoten. Je kan er dus nog net op tijd bij zijn. Maar geen zorgen, we starten regelmatig nieuwe groepen.

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod? Of wil je vrijblijvend even kennismaken?

Maak dan een belafspraak via de knop hieronder voor een gratis persoonlijk groeigesprek!

Belafspraak inplannen

Een volgend tipje van een toekomstige sluier

‘Een tipje van een toekomstige sluier’. Een vage titel voor een vaag bericht… Vanaf nu zullen we je stukje bij beetje inlichten over een fantastisch nieuw aanbod van de School voor Eenzijn!

Voor de enkeling die het niet heeft kunnen vinden op Google (of voor wie even geen tijd of zin had om te zoeken), het plaatje hierboven is de vlag van het Italiaanse eiland Sardinië.

De School voor Eenzijn heeft een bijzondere link met Sardinië. Founding Member van het eerste uur Samuele Pitzalis komt er namelijk oorspronkelijk vandaan.

In oktober zullen Samuele en wij de handen ineenslaan. Hoe precies? You know the drill by now… volgende week weer iets meer info.

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.