Welkom bij de School voor Eenzijn

Het lanceringsevenement zit erop en de Schooldeuren zijn nu officieel geopend. Maar wat houdt dit precies in als er geen sprake is van een fysiek schoolgebouw? In de aanloop naar ons event, via de website en tijdens de lancering zelf hebben we daar natuurlijk al van alles over gecommuniceerd.

Tegelijkertijd begrijpen we dat het veel informatie is en dat sommige dingen misschien nog niet helemaal duidelijk zijn. Daarom zet ik hier alles wat concreet is nog een keer op een rij. Daarnaast hopen René en ik de School vooral met jullie samen verder vorm te geven. Alle input is dus ten alle tijden welkom.

De beste manier om alle leden te bereiken, is middels het schrijven van een blog. De blogomgeving is namelijk multi-inzetbaar. Je kunt er eigen inzichten delen, persoonlijke verhalen schrijven, jouw expertise of aanbod onder het voetlicht brengen, oproepen plaatsen, stellingen poneren en discussies op gang brengen. Je kunt een blog aanmaken via het kopje blog in het algemene menu of via jouw eigen profiel.

Hieronder een kort overzicht van wat jouw lidmaatschap jou te bieden heeft:

  • Deelnemen aan leerwegen, workshops en andere activiteiten
  • Zelf workshops, lessen en activiteiten aanbieden/organiseren
  • Met René, mij en andere leden in gesprek over co-creatie
  • Met de gezamenlijke aanbieders zullen we intervisie sessies organiseren
  • Bloggen binnen de community
  • Artikelen lezen (Maar ook schrijven! Meld je daarvoor bij ons.)
  • Naar evenementen georganiseerd door de School

Voor vragen over bovenstaande, mail naar sander@schoolvooreenzijn.nl, stuur mij een peroonlijk bericht via jouw profiel of gooi het in de groep via een blog.

De leerweg

Momenteel zijn er vier Founding Members die geïnteresseerd zijn in de leerweg en zich hiervoor hebben aangemeld. Er kunnen nog maximaal vier andere mensen bij. Dus mocht je willen aansluiten, laat het weten!

De leden die zich hebben opgegeven, zullen wij per mail benaderen om te kijken wanneer we gaan starten en op welke dagen.

Even tot zover het laatste Schoolnieuws!

Sander Ritman | Co-founder

Kijk verder vooral even rond op de site, maak jezelf wegwijs en probeer dingen uit. Mocht je er niet uitkomen of mochten er vragen zijn, laat het weten. Dit is een spiksplinternieuwe omgeving en waarschijnlijk zullen we in deze beginfase nog tegen dingen aanlopen. Help ons daarom vooral het platform te verbeteren.