Werken bij Henk

Werken bij Henk
Schoolnieuws #88

Hoi Schoolvolger,

We werken deze week bij Henk. Bij wie? Bij Henk! Het is de liefkozende naam die we gebruiken voor het HNK-gebouw in Den Haag; een bedrijfsverzamelplaats met flexkantoren en -plekken.

We zijn namelijk bezig met serieuze zaken en die vragen om een serieuze plaats waar we die kunnen uitwerken. Het is fijn om op een plek te kunnen werken waar je even niet na hoeft te denken over randzaken en waar je niet continu wordt afgeleid.

De nieuwste plannen zouden binnenkort zomaar kunnen leiden tot een grootse samenwerking met het Oranje Fonds en het KPN Mooiste Contact Fonds. En wellicht lees je in deze nieuwsbrief al meer over Sardijnse streken…

René | Mede-oprichter School voor Eenzijn

Uitgelicht

Uitslag Winactie: Gedialogeerd

Dank voor al jullie reacties op de winactie! Uit de inzendingen hebben we een winnaar getrokken. Gerda is inmiddels op de hoogte dat zij het Boek Gedialogeerd van Irene Campfens heeft gewonnen. Hij komt zo snel mogelijk jouw kant op Gerda!

Unlock, Open up! en het Jaarprogramma

Zoals heel onderwijsland, zitten wij ook midden in het Schooljaar. De Kleine Leerweg Unlock, staat binnenkort weer gepland en de Grote Leerweg – ons jaarprogramma – is inmiddels van start.

Unlock, Open up! is een fantastisch beginpunt om de filosofie van de School te leren kennen. Het brengt je de basisbeginselen bij van uit je hoofd komen en met meer rust in het leven staan.

Het jaarprogramma laat je ervaren dat het daar niet bij hoeft te blijven. Je zorgt er door onze lessen zelf voor dat je niet het zoveelste trainingstrucje langzaam weer zal vergeten. Integendeel, je stuurt jezelf op reis om je oude en nieuwe doelen in de beste versie van jezelf te behalen.

Een nieuwe Unlock, Open up! staat gepland voor eind april. Tijd genoeg nog dus om je aan te melden!

Heb je de Kleine Leerweg al gevolgd en wil je meedoen met het jaarprogramma? Maak dan via de knop hieronder een belafspraak.

Wil je meer weten over ons trainingsaanbod? Of wil je vrijblijvend even kennismaken?

Maak dan een belafspraak via de knop hieronder voor een gratis persoonlijk groeigesprek!

Belafspraak inplannen

Een volgend tipje van een toekomstige sluier

‘Een tipje van een toekomstige sluier’. Een vage titel voor een vaag bericht… Vanaf nu zullen we je stukje bij beetje inlichten over een fantastisch nieuw aanbod van de School voor Eenzijn!

Ik vermoed dat er niet zo heel veel meer te raden over is. Althans, niet als het gaat om de grote lijn van waar deze berichtenserie naartoe leidt.

Dus laten we er maar niet al te geheimzinnig meer over doen: de School voor Eenzijn gaat dit najaar op Schoolreisje naar Sardinië!

En nog mooier nieuws: jij kunt mee! Al begrijpen we natuurlijk dat je eerst meer wil weten over wat voor reis het dan gaat worden. Dat zal dan ook de strekking van de berichtgeving in de komende tijd op deze plek zijn…

Schoolplein

Oproep: Welk verhaal zou jij willen delen met ons? Stuur een link of schrijf een blog via onze site!

Externe link

Onze Blogs

Alleen leden hebben toegang tot alle blogs, artikelen en de mogelijkheid zelf bij te dragen en te reageren.