Zelfliefde wandeling

In onze vorige broadcast spraken RenĂ© en ik met Patricia Opdam over haar dertig dagen zelfliefde challenge. Zelfliefde past mooi binnen de filosofie van de School, zeker hoe Patricia het uitlegt. Het gaat erom bij je gevoel te komen en dit niet te onderdrukken of ervan weg te vluchten in bijvoorbeeld eten of andere afleidingen. Een gevoel doorleven is wat anders dan erin vast blijven zitten. Juist wanneer je het ruimte geeft, kan het vanzelf ook weer weg. ‘Alsof een gevoel even bij je op de thee komt,’ zoals Patricia zo mooi verwoord in deze uitzending.

Patricia is zo enthousiast over Zelfliefde, dat ze vanuit haar eigen praktijk een gratis Zelfliefde wandeling organiseert, die ook voor ons toegankelijk is. Dus, aarzel niet en geef je op via Patricia haar website

Zelfliefde wandeling

Wanneer, waar en hoelaat?
Elke woensdag avond van 19.30 tot 20.30 uur verzamelen wij op de parkeerplaats van de Schilp, aan de Schaapweg in Rijswijk. Daar vanuit lopen wij naar het Overvoorde bos.

GRATIS
Om de wandeling voor iedereen mogelijk te maken zijn er GEEN kosten verbonden om deel te nemen. Meldt je wel even aan of af voor de Zelfliefde wandeling via de whatsapp groep..
Wij starten namelijk stipt om 19.30 uur met wandelen

Meld je aan!
Loop woensdag mee en voel je zelfliefde groeien. Samen staan wij sterk. Stuur een whatsapp naar 06-39193400 of klik op de onderste button op praktijkkij.nl om toegevoegd te worden aan de groep ‘Zelfliefde wandeling’. Ik zie je graag!!

-Patricia –

Patricia over haar Zelfliefde challenge

In deze veertiende School voor Eenzijn Live zijn we in gesprek gegaan met Patricia Opdam.

Zij vertelt over haar ‘dertig dagen zelfliefde challenge’!

Nieuwsgierig? Kijk en luister mee!