Sander’s Visie

Een leven vol betekenis. Alles wat ik zie, wat ik hoor, ruik, voel en proef, alles wat ik doe en niet doe, staat in het teken van een hoger plan.

Ik beweeg me onafhankelijk van tijd en ruimte, van materie en gedachten, door het leven. Niet begrensd door hekken of muren, niet begrensd door ideeën van mezelf of anderen.

Elk moment ben ik daar waar ik ben. Aanwezig en ontvankelijk voor alles wat zich aandient, voor iedereen die met mij in verbinding wil treden.

Ik zie het gebrek aan verbinding en betekenis bij anderen. Velen met mij zijn op zoek naar betekenis in hun leven. Daar gaat Flaming Crane ze bij helpen.

Flaming Crane helpt eigenzinnige zoekers terug naar wie ze werkelijk zijn. Om van hieruit een leven te creëren dat vol is van betekenis.

Samen creëren we zo een nieuwe stam van moderne krijgers die in elke uitdaging een kans zien; die in elk detail een teken zien dat z’n plek krijgt in hun eigen levenskunstwerk.

Flaming Crane helpt mij te doen wat mij zin geeft. Daarmee help ik anderen. Anderen helpen Flaming Crane. Zo vormen we samen een Tribe van Zingevers.

Sander – Master Crane